header-5.jpg

Privacyverklaring Huid- en Oedeemtherapie Tiel & Omstreken

Ten gevolge van de nieuwe privacywet de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is deze privacyverklaring opgesteld. Leest u deze privacyverklaring a.u.b. goed door.

Huid- en Oedeemtherapie Tiel en Omstreken houdt zich bezig met het aanbieden van complete en hoogwaardige zorg op het gebied van huid- en oedeemtherapie. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zowel medische als cosmetische huidzorg.

Huid- en Oedeemtherapie Tiel & Omstreken is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist in de praktijk terecht kunt. Uitzonderingen hierop zijn oedeemtherapie en het aan laten meten van therapeutisch elastische steunkousen. Hiervoor heeft u wel een verwijzing nodig. Te allen tijde zal er een intake gesprek ingepland worden. Aan de hand van dit gesprek kan het voorkomen dat u alsnog een verwijzing voor een bepaalde therapie nodig heeft. Zorgverzekeraars kunnen u verplichten om een verwijsbrief op te vragen bij uw huisarts of medisch specialist.

Huid- en Oedeemtherapie Tiel & Omstreken is gevestigd aan de Dodewaardlaan 6, 4006 EA te Tiel.

Persoonlijke gegevens
Huid- en Oedeemtherapie Tiel & Omstreken hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Verzamelen van gegevens
Bij het aanmelden bij onze praktijk registreren wij uw gegevens. Wij bewaren of gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan hiervoor beschreven.

Doel en verwerking van gegevens
Omdat wij een zorgverlener zijn hebben wij uw gegevens nodig om declaraties die nodig zijn in het kader van de Zorgverzekeringswet in te kunnen dienen bij de desbetreffende zorgverzekeraar. Daarnaast hebben wij uw persoonsgegevens nodig om u te kunnen bereiken voor het maken van afspraken. Tevens zal er gevraagd worden of wij uw e-mailadres mogen gebruiken om uw ervaringen met ons te delen. Dit is een onderdeel dat uitmaakt van onze erkenningsregeling SEMH. Uw email kan ook worden gebruikt voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Voor het gebruik van de door ons verzamelde gegevens geldt dat we alleen de gegevens gebruiken die de klant zelf actief achtergelaten heeft en dat we deze niet aan derden ter beschikking stellen of gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor de klant ze heeft achtergelaten.

Derden
Voor de registratie en verwerking maken wij gebruik van Prosoftware. Deze software is nodig om een declaratie via een portaal (Vecozo) in te dienen bij de zorgverzekeraar. Dit portaal is verplicht gesteld door alle verzekeraars. Wilt u meer weten over de organisatie, dan kunt u deze websites bezoeken. Voor het monitoren van uw ervaringen maken wij gebruik van Qualiview, dat ook een onderdeel is van Prosoftware.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Wij wijzen u erop dat u het recht heeft om persoonsgegevens die worden gebruikt in te zien. Dat kan na schriftelijk of elektronisch verzoek. U heeft tevens het recht om uw gegevens te laten wijzigen, verwijderen of over te dragen aan een derde.

Minderjarigen
Wij adviseren personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt, slechts onder toezicht van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers zich aan te melden bij ons bedrijf.

Wijzigingen Privacyverklaring
Huid- en Oedeemtherapie Tiel & Omstreken behoudt zich het voorrecht om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden aan om deze privacyverklaring iedere keer te lezen als u gebruikt maakt van onze zorg, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft.

Contactgegevens
Heeft u vragen? Dan kunt u bij ons terecht via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0344 - 633877.

Contact

Huid- en Oedeemtherapie Tiel (en Wageningen)
Huid-, Oedeem- & Lasertherapie
Koornmarkt 14-A
4001 KW Tiel (Gelderland)
Tel.: 0344 - 633 877
Email: info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

BTW-nr.: NL1761.48.061.B01
KvK - Tiel Rivierenland 11063243
ABN-amro 52.02.73.931
IBAN: NL97ABNA0520273931
 

Openingstijden

Wij hebben wisselende openingstijden.
Bezoek uitsluitend op afspraak.

Locaties Huid- en Oedeemtherapie

Huidtherapie Tiel

Praktijk - Tiel
Koornmarkt 14-A, 4001 KW Tiel
GRATIS parkeren klik hier voor meer info

Receptie is geopend van 9:00 - 13:00 uur

Tel.nr.: 0344 - 633 877
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl


Huidtherapie Wageningen

Praktijk - Wageningen
Mennonietenweg 8A,
6702 AD Wageningen
GRATIS parkeren voor de deur

Tel.nr.: 0317 - 357 858
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

Volg Huidtherapie Tiel & omstreken op Facebook