header-4.jpg

Johanna van der Bijl

Johanna van der Bijl

In 2005 studeerde ik af aan de Hogeschool van Utrecht en haalde mijn diploma HBO Huid- en Oedeemtherapie.

Na mijn studie doktersassistente wilde ik meer voor een patiënt kunnen betekenen vandaar dat ik verder wilde studeren voor huidtherapeut. Ik vind het belangrijk om een heel behandeltraject te kunnen geven aan een patiënt. Iemand komt met een klacht bij mij en samen met de patiënt bedenk ik een traject wat je samen gaat volgen om tot een goed eindresultaat te komen.

In de praktijk bieden we een grote verscheidenheid aan behandelingen en daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste technieken.

In 2005 ben ik direct mijn eigen praktijk gestart wat ik nog steeds met erg veel plezier doe. Inmiddels zijn we samen met een team werkzaam op verschillende locaties. Mijn specialisaties zijn laseren bij overbeharing en couperose, aanmeten van therapeutische elastische kousen en borstprothesen.

Ellen Kooiman

Ellen Kooiman

Ik ben Ellen Kooiman, administratief- en baliemedewerkster bij praktijk Huid- en Oedeem therapie Tiel.
Sinds juni 2010 ben ik met veel plezier werkzaam in onze praktijk in Tiel , waar goede kwaliteit zorg en vertrouwd contact met onze cliënten hoog in het vaandel staan.

Iedere dag is weer anders, en als vast aanspreekpunt in de ochtend tussen 09.00 en 13.00 uur op werkdagen, ben ik voor velen al een bekend gezicht.

Een goede en open sfeer vind ik belangrijk om de praktijk zo laagdrempelig mogelijk te houden.
Komt u in de ochtend aan de balie voor het maken van een afspraak of het ophalen van een product, u bent van harte welkom! 

Ger-janne van Amersfoort

Ger-janne van Amersfoort

Ik ben Ger-janne van Amersfoort. Sinds september 2012 werk ik met heel veel plezier in de praktijk als telefoniste/receptioniste. Mijn vaste dagen zijn de maandag, dinsdag en vrijdag.

Als telefoniste/receptioniste ben ik het 1e aanspreekpunt als mensen bellen of bij ons binnen komen. Ook al ben ik geen huidtherapeut, toch probeer ik mijn steentje bij te dragen dat mensen zich prettig bij ons voelen. De ene keer om een luisterend oor te zijn, de andere keer om iets voor hem of haar te regelen.

Ik heb het enorm naar mijn zin en hoop nog heel lang bij de praktijk te werken. Wie weet zien we elkaar snel!

Hilde Hoogveld

Hilde Hoogveld

Mijn naam is Hilde Hoogveld (1991). Mijn interesses hebben altijd al gelegen bij 'de huid'.
Ik ben begonnen als allround schoonheidsspecialist en later heb ik de opleiding huidtherapie in 2015 met succes afgerond op de hogeschool in Utrecht.
Op dit moment ben ik met veel plezier werkzaam bij Huid- en Oedeemtherapie Tiel en Omstreken.
Binnen onze organisatie wordt veel gedaan aan kwaliteitsverbetering d.m.v. het volgen van bij- en nascholingen.
Hierdoor kan ik onze patiënten veel verschillende behandelingen aanbieden.

Ik zelf ben gespecialiseerd in zowel medische als cosmetische behandelingen zoals huidverbetering, acnetherapie, lasertherapie, oedeemtherapie en littekenbehandelingen.
De persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk binnen onze praktijk. De behandelingen die worden uitgevoerd zijn vakkundig en bekwaam.

Marieke Braafhart

Marieke Braafhart

Mijn naam is Marieke Braafhart en heb aanvankelijk stage gelopen bij Huid- en Oedeemtherapie Tiel. Daaropvolgend ben ik naast mijn studie, werkzaam gebleven als huidtherapeut in opleiding. Ik werk nu met veel plezier in de praktijk met een leuk team aan collega's.

Tijdens de opleiding Allround Schoonheidsspecialiste, besefte ik dat ik meer interesse kreeg in de medische kant wat betreft de huid. Een zieke, aangedane huid, kan allerlei onderliggende oorzaken hebben. Ik vind het interessant om te achterhalen wat de precieze oorzaak is en wat ik kan betekenen voor de patiënt. Naast het kundig en bekwaam uitvoeren van het vak, vind ik de persoonlijke kant ook erg belangrijk. Voor mij ligt de nadruk op persoonsgerichte zorg. De patiënt staat met zijn/haar behoeften centraal. Het geeft mij voldoening wanneer de patiënt tevreden is, op zijn/haar gemak is en ik iets voor hen kan betekenen.

Ik ben flexibel werkzaam in Tiel. Wie weet komen we elkaar eens tegen!

Rianne Boon

Rianne Boon

Ik ben Rianne Boon. Sinds 2005 ben ik huid- en oedeemtherapeut. Ik werk in Barneveld voor het aanmeten van steunkousen. Dit doe ik in de praktijk en bij patiënten thuis.
Voordat ik in Barneveld ben komen werken heb ik jarenlang gewerkt als lasertherapeut. Ik behandelde veelal mensen voor huidverbetering en tegen overbeharing. Na bijna 10 jaar begon ik toch de paramedische kant van het vak huidtherapie te missen. Sinds 2015 ben ik me dan ook weer meer gaan bezighouden met steunkousen, hulpmiddelen en oedeemtherapie.
Goede zorg, eerlijk advies en de tevredenheid van de patiënt staan voor mij centraal.

In Barneveld en omstreken verzorg ik ook alle huisbezoeken. Wellicht zie ik u eens in mijn spreekkamer of op een huisbezoek!

Sandra Meeuwsen

Sandra Meeuwsen

Ik ben Sandra Meeuwsen, in 2009 ben ik afgestuurd als huid- en oedeemtherapeut. Sinds 2013 ben ik werkzaam op de verschillende locaties van Huid- en Oedeemtherapie Tiel en Omstreken.

De huid vond ik vroeger al heel interessant. Iedereen heeft een andere huid en deze veranderd in de loop van de tijd. Een huidaandoening kan heel vervelend, maar ook ernstig zijn en ik vind het heel fijn om iemands klachten over de huid weg te nemen of te verlichten. Ook vind ik het heel leuk om iemand te coachen en adviezen te geven over zijn of haar probleem.

Leuk is dat de therapieën steeds vernieuwen en dat er nieuwe technieken en methoden ontstaan zodat ik de patient nog beter kan helpen en begeleiden.

Mijn specialisatie is het verwijderen van de overbeharing dmv de light sheer diode laser, het aanmeten van therapeutisch elastische kousen van armen en benen. Andere behandelingen die ik doe zijn:
- acne behandelingen
- het totaal pakket van de oedeemtherapie
- elektrisch ontharen

Naast huidtherapeut ben ik ook Hannah-huidcoach. 

Contact

Huid- en Oedeemtherapie Tiel (en Wageningen)
Huid-, Oedeem- & Lasertherapie
Koornmarkt 14-A
4001 KW Tiel (Gelderland)
Tel.: 0344 - 633 877
Email: info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

BTW-nr.: NL1761.48.061.B01
KvK - Tiel Rivierenland 11063243
ABN-amro 52.02.73.931
IBAN: NL97ABNA0520273931
 

Openingstijden

Wij hebben wisselende openingstijden.
Bezoek uitsluitend op afspraak.

Locaties Huid- en Oedeemtherapie

Huidtherapie Tiel

Praktijk - Tiel
Koornmarkt 14-A, 4001 KW Tiel
GRATIS parkeren klik hier voor meer info

Receptie is geopend van 9:00 - 13:00 uur

Tel.nr.: 0344 - 633 877
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl


Huidtherapie Wageningen

Praktijk - Wageningen
Mennonietenweg 8A,
6702 AD Wageningen
GRATIS parkeren voor de deur

Tel.nr.: 0317 - 357 858
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

Volg Huidtherapie Tiel & omstreken op Facebook