header-4.jpg

Blog Huidtherapie Tiel

Huidtherapie Tiel en Wageningen geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker

Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better

‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 400 specialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geeft Huidtherapie Tiel en Wagenigen gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker weg. Deze actie duurt de hele maand februari.

Boost voor je zelfvertrouwen
Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken. Het verwenmoment is  echt een moment voor jezelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen.

Huidtherapie Tiel en Wageningengeeft verwenmomenten cadeau
Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau!

Over ‘Geef een glimlach cadeau’
De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.


Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Huidtherapie Tiel en Wageningen via 0344-633877 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of met de stichting Look Good Feel Better via tel. 030 - 6971511.

Over Look Good Feel Better
Look Good Feel Better geeft al meer dan 16 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten. www.lookgoodfeelbetter.nl

Contact

Huid- en Oedeemtherapie Tiel (en Wageningen)
Huid-, Oedeem- & Lasertherapie
Koornmarkt 14-A
4001 KW Tiel (Gelderland)
Tel.: 0344 - 633 877
Email: info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

BTW-nr.: NL1761.48.061.B01
KvK - Tiel Rivierenland 11063243
ABN-amro 52.02.73.931
IBAN: NL97ABNA0520273931
 

Openingstijden

Wij hebben wisselende openingstijden.
Bezoek uitsluitend op afspraak.

Locaties Huid- en Oedeemtherapie

Huidtherapie Tiel

Praktijk - Tiel
Koornmarkt 14-A, 4001 KW Tiel
GRATIS parkeren klik hier voor meer info

Receptie is geopend van 9:00 - 13:00 uur

Tel.nr.: 0344 - 633 877
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl


Huidtherapie Wageningen

Praktijk - Wageningen
Mennonietenweg 8A,
6702 AD Wageningen
GRATIS parkeren voor de deur

Tel.nr.: 0317 - 357 858
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

Volg Huidtherapie Tiel & omstreken op Facebook