header-3.jpg

Hannah huidverbetering

Bindweefselmassage

Kennismakingsaanbieding

 1. Losse behandeling van 45 minuten
  voor €45,00 i.p.v. €55,00.
   
 2. Kuur van 5 behandelingen
  voor €199,00 i.p.v. €225,00.
   
 3. Tijdens de kuur 10% korting op de hannah producten.

Wat betekend Hannah Bindweefselmassage voor U!
Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. 

Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage.
Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Zichtbaarhuidverbeterende resultaten
De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. 

Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.

Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huiddoorbloeding
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
 • Verbetering van de huidweerstand

Geen ingrijpende operaties nodig!
De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten. 

Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de hannah producten bovendien vergroot.

Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij de hannah Bindweefselmassage en Rimpel Reductie Therapie worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld! 

Hannah huidverbetering

Hannah voor huidverbetering!
Absolute specialist in huidtherapie, pionier van de gepatenteerde Rimpel Reductie therapie doorontwikkeld in een uniek totaalconcept.
Een effectief stappenplan voor de huid met als belangrijkste doel: zichtbare en vooral duurzame huidverbetering! Deze kennis is jarenlang met plezier zeer succesvol nationaal én internationaal doorgegeven aan anderen. Een levenswerk dat door een zeer toegewijd team wordt uitgedragen!

De Hannah huidcoach weet hoe!
Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en deze tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon of praktijk daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans! Voor de consument die nog geen vaste hannah huidcoach heeft of de hannah huidcoach die graag wat extra ondersteuning bij de behandeling van haar cliënt verlangt, is er het voor Nederland unieke hannah Coaching Center.
Het unieke hannah Coaching Center opent haar deuren voor zowel de professional in de schoonheidsmarkt die extra begeleiding wenst bij de behandeling van haar cliënten, als de consument die op de meest optimale wijze kennis wil maken met het unieke hannah systeem voor huidverbetering. Onder het motto ‘Look & Learn’ kan de professional hier, in het dynamische hart van hannah S.I.R.C. meekijken, een behandeling zelf ervaren of up-to-date kennis opdoen!

Geef ook jouw huid een kans!
Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, ziet er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon of praktijk daadwerkelijk íedere huid een nieuwe kans! Geef ook jouw huid een nieuwe kans en maak een afspraak met onze professionele hannah huidcoaches!

Hannah producten
Hannah Skin Improvement Research Company is al sinds 1979 een absoluut begrip op het gebied van huidverbetering en is bekend om haar betrouwbare deskundigheid.
De uitgebreide lijn van hannah producten is met passie ontwikkeld om de gevoelige, beschadigde of probleemhuid succesvol te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren.

Bij de ontwikkeling van de hannah producten is het een passie om de beschadigde huid weer te herstellen.  Als gebruik(st)er ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de hannah producten. Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg.

Het gaat er beslist niet om, dat u álle hannah producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn. De hannah producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. Deze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

hannah en Juliette Armand
Huidtherapie van der Bijl werkt tevens ook met het unieke 'hannah én Juliette Armand' systeem voor huidverbetering, omdat deze methoden een zichtbare huidverbetering als voornaamste doelstelling hebben. Bij deze methoden wordt uw huid eerst geanalyseerd, vervolgens optimaal voorbereid, verbeterd en aansluitend duurzaam onderhouden door middel van behandelingen en bijbehorende produkten.

De filosofie van hannah en Juliette Armand
Als dé specialist in huidtherapie met een jarenlange praktijkervaring, ontwikkelde hannah een ongeëvenaard totaalconcept voor een effectieve en vooral duurzame huidverbetering. Bij de ontwikkeling van alle hannah behandelingen en bijbehorende produkten is het belangrijkste uitgangspunt, om de beschadigde huid of een huid die niet in balans is weer optimaal te herstellen. Natuurlijk zijn de hannah produkten ook perfect geschikt om een normale huid in conditie te brengen en mooi en gezond te houden. Bovendien kan de huid op deze wijze zo jeugdig mogelijk worden gehouden, nu én in de toekomst! Als produkten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, laat zich eenvoudig raden wat de impact van deze produkten op een normale huid zal zijn!

Wilt u ook van uw probleemhuid af of wilt u gewoon mooi oud worden? Bel voor een afspraak 0344-633877
 www.hannah.nl

Contact

Huid- en Oedeemtherapie Tiel (en Wageningen)
Huid-, Oedeem- & Lasertherapie
Koornmarkt 14-A
4001 KW Tiel (Gelderland)
Tel.: 0344 - 633 877
Email: info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

BTW-nr.: NL1761.48.061.B01
KvK - Tiel Rivierenland 11063243
ABN-amro 52.02.73.931
IBAN: NL97ABNA0520273931
 

Openingstijden

Wij hebben wisselende openingstijden.
Bezoek uitsluitend op afspraak.

Locaties Huid- en Oedeemtherapie

Huidtherapie Tiel

Praktijk - Tiel
Koornmarkt 14-A, 4001 KW Tiel
GRATIS parkeren klik hier voor meer info

Receptie is geopend van 9:00 - 13:00 uur

Tel.nr.: 0344 - 633 877
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl


Huidtherapie Wageningen

Praktijk - Wageningen
Mennonietenweg 8A,
6702 AD Wageningen
GRATIS parkeren voor de deur

Tel.nr.: 0317 - 357 858
info@Huidtherapie-Vanderbijl.nl

Volg Huidtherapie Tiel & omstreken op Facebook